Ploiești, 9 februarie 2021. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH), în parteneriat cu Asociația Ballet Gym Dance, a contribuit la sprijinirea mai multor copii sportivi, care au avut nevoie de o susținere financiară suplimentară. Acțiunea a avut loc la finalul anului și a reprezentat un motiv de reală bucurie atât pentru noi, cât și pentru cei care au primit ajutor.

Exploatare Sistem Zonal Prahova s-a implicat la finalul anului trecut în mai multe acțiuni menite să aducă bucurie unor persoane care trec prin dificultăți. Printre acestea se numără achiziționarea echipamentelor pentru balet și gimnastică ritmică, de care au beneficiat mai mulți copii sportivi.

Scopul Asociației Ballet Gym Dance este de a încuraja copiii să adopte un stil de viață sănătos, cu ajutorul sportului, și de a-i ajuta să-și atingă adevăratul potențial. Maestrul de balet, Iordache Julieta, ne-a povestit în cadrul unui interviu, câtă muncă se află în spatele câștigării unor concursuri naționale și internaționale și ce provocări majore întâmpină: Este greu de exprimat în cuvinte sentimentul pe care mi-l transmit fetițele, când sar în sus de bucurie în momentul în care își aud numele printre câștigătoare. Este o satisfacție extraordinară să le văd atât de fericite. Au muncit mult la antrenamente, drumurile sunt lungi și obositoare, condițiile de cazare nefiind cele mai bune. Au nevoie de costume spectaculoase. Toate acestea necesită o mare cheltuială din partea părinților. Am avut situații în care eleva a fost nevoită să renunțe la concurs din motive financiare. A fost foarte dureros.

ESZPH continuă să promoveze un stil de viață sănătos, contribuind atât cu o apă de calitate, cât și prin susținerea diverselor campanii umanitare.

***

Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale. Societatea colaborează cu Administrația Națională „Apele Române”, ca autoritate centrală și acționar unic, precum și cu deținătorii de lucrări construite pe ape sau în legatură cu apa, cu furnizorii, beneficiarii, instituțiile economico-financiare și de control.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicari.publice@eszph.ro