Ploiești, 19 ianuarie 2021. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH), în parteneriat cu Asociația ProNutriție, a contribuit la sprijinirea mai multor familii nevoiașe din 21 de localități din județul Mureș. Acțiunea a avut loc la finalul anului și a reprezentat un motiv de reală bucurie atât pentru noi, cât și pentru cei care au primit ajutor.

Exploatare Sistem Zonal Prahova s-a implicat la finalul anului trecut în mai multe acțiuni menite să aducă bucurie unor persoane care trec prin dificultăți. Printre acestea se numără implicarea în proiectul Banca de Alimente, derulat în parteneriat cu Asociția ProNutriție, prin intermediul căruia peste 200 de persoane nevoiașe din 21 de localități din județul Mureș au beneficiat de alimente, produse de igienă, jucării şi haine.

Scopul Asociației ProNutriție este de a educa publicul cu privire la un stil de viață sănătos, atât pentru promovarea stării de bine a populației, cât și cu scopul de a diminua efectele nocive ale risipei alimentare asupra mediului.

Pe lângă calitatea apei consumate zilnic, nutriția și sportul au o importanță majoră în obținerea unui stil de viață sănătos. Cu sprijinul partenerului nostru, Asociația ProNutriție, reprezentată prin Ing. Pop Camelia, vă redăm informații importante despre cum să vă formați obiceiuri alimentare sănătoase – click AICI.

***

Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale. Societatea colaborează cu Administrația Națională „Apele Române”, ca autoritate centrală și acționar unic, precum și cu deținătorii de lucrări construite pe ape sau în legatură cu apa, cu furnizorii, beneficiarii, instituțiile economico-financiare și de control.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicari.publice@eszph.ro