Termeni si conditii

1. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului nostru, acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții sau cu orice parte a acestora, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.

2. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, noi sau licențiatorii noștri deținem drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului și a materialelor pe site. Toate aceste drepturi de proprietate intelectuală sunt rezervate.

3. Utilizarea Acceptabilă

Nu trebuie să utilizați site-ul nostru într-un mod care cauzează sau poate cauza daune site-ului sau împiedică accesul sau utilizarea site-ului. De asemenea, nu trebuie să utilizați site-ul nostru pentru a stoca, transmite sau distribui materiale care conțin viruși informatici sau alte programe dăunătoare.

4. Limitarea Răspunderii

Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră (fie prin legea contactelor, fie prin legea delictuală) în legătură cu utilizarea site-ului nostru pentru orice pierdere indirectă, specială sau consecventă sau pentru orice pierdere de afaceri, pierdere de venituri, venituri, profituri sau economii anticipate, pierdere de contracte sau relații de afaceri, pierderea reputației sau a bunăvoinței, sau pierderea sau coruperea informațiilor sau datelor.

5. Modificări

Putem revizui acești termeni și condiții din când în când. Termenii și condițiile revizuite se vor aplica utilizării site-ului nostru de la data publicării termenilor și condițiilor revizuite pe site-ul nostru.

6. Legea Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, iar orice dispute referitoare la acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.