Ploiești, 16 decembrie 2020. Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova a derulat în perioada 20 octombrie – 16 decembrie campania Cunoaște. Respectă. Protejează. prin intermediul căreia s-a urmărit informarea populației asupra importanței protejării surselor de apă și reducerii risipei. Campania de informare a cuprins diseminarea informațiilor prin intermediul mass-media, a site-ului propriu, a canalelor social media, precum și cu ajutorul altor parteneri.

Campania Cunoaște. Respectă. Protejează. a cuprins cinci episoade de informare, pe parcursul cărora publicul larg a avut posibilitatea să-și însușească informații utile cu privire la multiple aspecte care țin de sursele de apă potabilă și distribuția acestora, modalități prin care aceasta ajunge să fie contaminată, riscurile unei ape poluate pentru sănătate, precum și căi prin care putem proteja resursele naturale de apă.

Episoadele pot fi accesate și descărcate gratuit de pe site-ul www.eszph.ro, accesând următoarele link-uri:

Managementul societății Exploatare Sistem Zonal Prahova mulțumește partenerilor implicați în promovarea campaniei și anunță continuarea acestor demersuri de informare și conștientizare, începând cu primul trimestru al anului următor.

Un mediu sănătos poate fi asigurat doar dacă prevenim și neutralizăm orice sursă de poluare. PROTEJAȚI APA, sursa vieții tuturor speciilor de pe Pământ! Împreună putem schimba lucrurile spre bine!

 

***

Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale. Societatea colaborează cu Administrația Națională „Apele Române”, ca autoritate centrală și acționar unic, precum și cu deținătorii de lucrări construite pe ape sau în legatură cu apa, cu furnizorii, beneficiarii, instituțiile economico-financiare și de control.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicari.publice@eszph.ro