Ploiești, 29 aprilie 2021. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) în parteneriat cu Asociația Pensionarilor „Alături de Tine” Municipiul Ploiești, a contribuit la sprijinirea vârstnicilor, care au primit în dar, pachete cu alimente. Acțiunea a avut loc cu ocazia sărbătorilor Pascale și a avut ca rezultat cele mai sincere motive de bucurie atât pentru noi, cât și pentru cei care au primit ajutorul.

Exploatare Sistem Zonal Prahova s-a implicat în diferite acțiuni filantropice, ce au avut ca scop sprijinirea persoanelor ce trec prin dificultăți sau care au avut nevoie de un suport financiar suplimentar pentru a-și desfășura activitățile în mod corespunzător. Gesturile umanitare și valoroase din edițiile anterioare, au adus zâmbetul pe buze la peste 200 de persoane nevoiașe sau a făcut posibilă achiziționarea de echipamente sportive pentru copiii talentați.

De această dată, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, am fost alături de pensionarii Municipiului Ploiești, oferind ajutor financiar Asociației Pensionarilor „Alături de Tine”. Exploatare Sistem Zonal Prahova a contribuit la realizarea a peste 650 de pachete, ce au constat în alimente de uz general sau specifice sărbătorilor Pascale.

Această acțiune, ce face parte din seria “Un ajutor oricât de mic, va fi întotdeauna răsplătit”, a adus bucurie și zâmbete bine meritate pe chipul vârstnicilor și totodată subliniază că, prin astfel de inițiative, putem atrage atenția asupra importanței susținerii persoanelor mai puțin norocoase.

Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști, Exploatare Sistem Zonal Prahova adresează tuturor clienților, partenerilor, colaboratorilor și angajaților, sincere felicitări și urări de bine.

Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să dăinuie în inimi, să lumineze viaţa şi să aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei, cu bunătate în suflet!

Paște Fericit!

 

***

Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale. Societatea colaborează cu Administrația Națională „Apele Române”, ca autoritate centrală și acționar unic, precum și cu deținătorii de lucrări construite pe ape sau în legătură cu apa, cu furnizorii, beneficiarii, instituțiile economico-financiare și de control.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicari.publice@eszph.ro