Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA oferă clienților săi din toată țara servicii de analize de laborator pentru apă brută, tratată și potabilă. Analizele de laborator sunt efectuate de laboratoarele Voila, Vălenii de Munte și Măneciu pe bază de comandă.

Laboratoarele de analize ale societății EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA lucrează în sistem de management integrat calitate mediu, securitate și sănătate în muncă conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 și sunt înregistrate în Registrul Național al Laboratoarelor, care le abilitează să facă monitorizarea calității apei.

Legea nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile, prevede analize periodice ale apei din rețele, realizate atât de operatori (primării sau firme private), cât și de Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) din fiecare județ. Aceeași lege stabilește parametri de potabilitate a căror depășire este interzisă, acest lucru însemnând că apa poate pune sănătatea oamenilor în pericol.

Pentru buna desfăşurare a activităţii privind controlul calităţii apei, laboratorul este dotat cu echipamente de ultimă generație, permiţând efectuarea de analize complexe şi de mare acurateţe. Profesionalismul angajaților și dotarea laboratoarelor ne situează ca principal furnizor de analize de laborator pentru apa de suprafață, din subteran, tratată și potabilă, la standarde europene.
Managementul societății este preocupat de îmbunătățirea continuă a activității, de satisfacerea cerințelor clienților, precum și de întărirea poziției pe piață.

Comenzile pentru analize și probele de apă se pot transmite la sediul laboratoarelor din Sistemul Hidrotehnic Voila, Sistemul Hidrotehnic Vălenii de Munte și Sistemul Hidreotehnic Măneciu, clienții urmând a primi buletine de analiză pentru încercările cerute și precizările necesare asupra utilizării sau nu a apei.

Pentru comenzi, ne puteți contacta la:

Laborator S.H.Voila
Adresa: Câmpina, jud. Prahova, Str. Paltinu, nr.63
Persoana de contact: Gologan Daniela, 0769 074 787

Laborator S.H. Vălenii de Munte
Adresa: Vălenii de Munte, jud.Prahova, Str.Bratocea, nr.21
Persoana de contact: Matache Geanina, 0769 074 807

Laborator S.H. Măneciu
Adresa: Măneciu, jud.Prahova, Str. Tabla Buții, nr. 1
Persoana de contact: Podulmeac Marilena – 0769 074 800