Noua echipă managerială a societății EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA anunță concentrarea eforturilor în vederea optimizării comunicării și a creșterii performanțelor operaționale și financiare.

În calitate de cel mai mare producător de apă a județului, societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA se angajează să construiască o comunicare eficientă pe termen lung, atât cu beneficiarii, cât și cu publicul larg și reprezentanții mass-media.

Conștientizând importanța deschiderii către publicurile sale, precum și oportunitățile care rezidă dintr-o comunicare eficientă, noul management al societății va implementa în perioada următoare mai multe direcții de comunicare.

Schimbarea vine ca un proces firesc și se situează în acord cu noua strategie pe termen lung a societății. Primii pași care vor fi făcuți în acest sens au la bază adaptarea procedurilor de comunicare internă și externă la mediul dinamic actual, revigorarea elementelor vizuale, reconstrucția website-ului, precum și organizarea de campanii de promovare, atât pentru publicul larg, cât și pentru publicul profesionist, în vederea informării privind protecția surselor de apă.

Managementul societății are ca obiectiv apropierea de clienții și partenerii săi, precum și obținerea performanțelor operaționale și financiare, care să o recomande ca o societate competitivă pe piața de profil din România.