Ploiești, 22 septembrie 2021. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) informează că în cursul zilei de 22.09 se soluționează avarii în comuna Măneciu, în vederea menținerii standardelor ridicate de calitate a apei livrate.

Lucrările ce urmează a fi efectuate constau în remedierea unei avarii și a altor două presupuse, apărute pe conducta dintre Stația de Tratare a Apei Măneciu și Apa Canal Măneciu, din comuna Măneciu. Astfel, alimentarea cu apa potabilă se va întrerupe pe acest tronson pentru aproximativ 12 ore, începând cu ora 8:00.

De asemenea, Exploatare Sistem Zonal Prahova informează că Stația de Tratare a Apei Măneciu nu va fi oprită și va funcționa în vederea alimentării operatorului Hidro Prahova Văleni și Cerașu.

Pentru Exploatare Sistem Zonal Prahova, calitatea apei produse și asigurarea debitelor contractate, sub controlul permanent al tuturor parametrilor de calitate ceruți de legislația în vigoare, sunt obiective importante pentru păstrarea și totodată creșterea încrederii clienților.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: comunicari.publice@eszph.ro

Biroul de Relații Publice al EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA S.A