Ploiești, 10 iunie. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) este principalul producător de apă potabilă ce își desfășoară activitatea în conformitate cu standardele naționale de management. 84% din apa potabilă produsă de ESZPH este distribuită populației prin cei 12 operatori zonali. Totodată, ESZPH mai livrează apă potabilă și tratată uzului industrial, pentru 43 de agenți economici.

Prin profilul său de activitate,  ESZPH reprezintă o componentă importantă a sistemului național de gospodărire a apelor, iar succesul produselor și acțiunilor noastre depinde de modul în care societatea răspunde la exigentele clienților, la schimbarea cerințelor legislației europene, preocuparea fiind mereu orientată spre atingerea obiectivelor.

Oferirea unei ape de calitate bună, satisfăcând cerințele tuturor beneficiarilor și adaptând oferta serviciilor la nevoile și particularitățile clienților, alături de dezvoltarea durabilă și prevenirea poluării mediului, acordând o atenție deosebită securității și sănătății oamenilor, toate acestea reprezintă obiective de care se preocupă societatea permanent.

Pentru atingerea obiectivelor, societatea își desfășoară activitatea în Sistemul de Management Integrat Calitate – Mediu – SSM. Managementul ESZPH asigură continuitatea menținerii, dezvoltării și îmbunătățirii activităților în conformitate cu standardele naționale de management SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR ISO 45001:2018 și cu respectarea principiilor de bază, încă cu mult timp înaintea anului 2022, când certificatele ISO vor fi criterii de excludere, conform legislației în vigoare (în cazul participării la licitații publice).

Scopul acestor standarde ajută societatea să îmbunătățească performanțele sale globale şi să furnizeze o bază solidă pentru inițiativele de dezvoltare durabilă, să își atingă rezultatele intenționate ale sistemului de management și să creeze un cadru pentru îmbunătățirea siguranței angajaților, a reducerii riscurilor la locul de muncă și a menținerii condițiilor de muncă mai bune și mai sigure.

 

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA este principalul producător de apă potabilă pentru populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicari.publice@eszph.ro