Ploiești, 31 mai. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) execută cu ajutorul terților, lucrări de verificare și mentenanță a aparaturii de laborator, cu scopul de a asigura atât calitatea apei livrate, cât și siguranța personalului.

Pentru o bună funcționare a aparaturii și totodată pentru a preveni problemele majore (cum ar fi situația în care un echipament se defectează și este complet neutilizabil), specialiștii oferă servicii de mentenanță pentru aceste echipamente.

Personalul specializat a verificat laboratoarele de analiză fizico-chimică și bacteriologică de la Stația de Tratare Văleni și Stația de Tratare Măneciu și a verificat echipamentele care se află în uzul regulat.

Lucrările de mentenanță au scopul de a menține echipamentele în stare optimă de funcționare și în condiții de siguranță. În cazul normelor specifice de securitate a muncii pentru laboratoarele de analize fizico-chimice, acestea cuprind prevederi specifice de securitate a muncii, pentru prevenirea accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale, în activitățile desfășurate în laboratoarele de analize fizico-chimice.

Exploatare Sistem Zonal Prahova execută lucrări în beneficiul cetățenilor și angajaților, activități ce vizează asigurarea calității apei, sub controlul permanent al tuturor parametrilor de calitate ceruți de legislația în vigoare.

 

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA este principalul producător de apă potabilă pentru populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicari.publice@eszph.ro