Ploiești, 7 septembrie 2023. În semn de solidaritate față de cei aflați în suferință, personalul Sistemului Hidrotehnic Vălenii de Munte din cadrul societății Exploatare Sistem Zonal Prahova a donat sânge marți, 6 septembrie.

În parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, această acțiune reprezintă un act de normalitate menit să sprijine persoanele rănite în tragedia de la Crevedia, care a avut loc în 26 august.

Conștientizând nevoia stringentă de sânge pentru salvarea celor internați în spitale, personalul Exploatare Sistem Zonal Prahova a răspuns pozitiv acestui demers umanitar.

Astfel de acțiuni umanitare susținute de societatea noastră au loc periodic, având drept scop sprijinirea celor aflați în situații dificile cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor și care pot fi salvați prin implicarea semenilor.

 

***

Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale. Societatea colaborează cu Administrația Națională „Apele Române”, ca autoritate centrală și acționar unic, precum și cu deținătorii de lucrări construite pe ape sau în legatură cu apa, cu furnizorii, beneficiarii, instituțiile economico-financiare și de control.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicari.publice@eszph.ro